19 februari 2009

Blädder möter buller

Det här är spännande, ett bibliotek i anslutning till tunnelbanan. En plats som liksom symboliserar tystnad (även om det inte alltid är så i verkligheten) och en annan som kan bullra ganska rejält. Tänk om böckerna skakas närmare och närmare hyllkanterna och till slut faller ner i slutet av varje vecka. Ja ja, det får de hålla lite extra koll på. Jag skulle uppskatta att ha bibliotek i närheten som alternativa väntsalar när jag är ute och åker.

T-bibblan >>

3 kommentarer:

yogadanceflow sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

Lät ju som en rätt fin idé dock! Jag har vernissage på lördag mellan 13.00 - 15.30 i Uppsala på Broströms Kafé alldeles vid centralstationen. Har du inget för dig kan du väl kika förbi? O så kan du stanna o äta sushi med oss sen :D Stor kram!

kitchensinksounds[a]gmail.com sa...

å, vore jättekul att komma på vernissaget! vet inte hur helgen ser ut än, och sitter just nu och känner efter om det är vinterkräksjukan som smyger sig på, hoppas inte det! kan röra sig om nån vanlig förgiftning också :) jag rapporterar läget närmare lördag. hur som helst, lycka till med utställningen och stor kram tillbaka!