16 oktober 2011

Kitchen Sink Sounds fyller fyra år!

För precis fyra år sedan publicerade jag det första inlägget på bloggen. Minns att jag innan dess hade funderat på att snöa in på papper och ha en blogg som helt och hållet intresserade sig för papper på olika sätt, men sedan blev det ljud. Och bland ljuden har jag sedan blivit mer och mer insnöad. När jag missade bloggens treårsdag lovade jag i efterskott att uppmärksamma kommande jubileumsdag ordentligt, men nu tänker jag att det får vänta till nästa år. Fem år är värt att fira på riktigt. (Hur ska det firas?)

Om du trots allt vill uppvakta fyraåringen står berättelser om ljudminnen, tips om fina ljudprojekt och listor över älsk- och hatljud högt upp på önskelistan. Skriv och berätta!

Årets firande blir ett tips om ett ljudprojekt som jag blivit förtjust i under det senaste året. En sida där New Yorks tunnelbanetrafik förvandlas till musik. Hurra, hurra, hurra!! >>

3 kommentarer:

joakimtroeng.se sa...

Varför inte bara med en flaska skumpa!? Man ska inte hoppa över ett tillfälle att fira bara för att det kommer ett nytt tillfälle i framtiden!

Anonym sa...

Grattis på födelsedagen :-)
/Hanna (smoothear)

kitchensinksounds[a]gmail.com sa...

Joakim: du har rätt, man ska inte vänta med att fira. Dumt. Fast nu känns det lite sent. Jag börjar nog planera femårskalaset redan nu. Spara till skumpa osv.

Hanna: Tack så mycket!!